Fotótár -2016

AP50990
AP50992
AP51029
AP51096
AP51097
AP51098
AP51100
AP51101
AP51104
AP51105

Az épületegyüttes régi és újkori történetének felidézésével szeretnénk tartalmasabbá tenni az Anna-Bál élményét.

 

Az épületegyüttes régi és újkori történetének felidézésével szeretnénk tartalmasabbá tenni az Anna-Bál élményét.

Az Anna Grand Hotel különlegessége a nagyon közeli Balaton szépségén túl, a Kossuth forrás és a híres Anna-Bál. Az épületegyüttes történeti és építészeti ikon. Az Anna-bál épülete, építészeti háttér és sajátos díszlet a hagyományőrzésében, a kerengő, az emléktáblákkal szegélyezett „Pantheon” pedigturisztikaicélpont. 

Világhírű zongoraművész az idei Anna-bál sztárja

Világhírű zongoraművész az idei Anna-bál sztárja

2016. július 23-án este a Palotás jól ismert dallamai mellett, egy igazi különlegesség, a Bogányi-zongora hangjai is felcsendülnek Balatonfüreden. A 191. Anna-bál sztárvendége Bogányi Gergely, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész.

Új magyar hangszer született, amikor Bogányi Gergely megálmodta és életre hívta a környezet változó hatásainak teljesen ellenálló zongoráját, amelynek kristálytiszta hangjait a levegő magas páratartalma és szárazsága sem befolyásolja. A futurisztikus külsejű, magyar csodazongoraként emlegetett, számos technikai újítással készült hangszer igazi kuriózum. Bogányi Gergely és konstruktőrök csoportja egy új elképzelés és technológia alapján építette a teljesen egyedi formájú és felépítésű zongorát. A modern formatervezés követelményeinek is megfelelő hangszer nemzetközi szinten a 2015-ös Milánói világkiállításon debütált, két héttel ezelőtt pedig bemutatták az amerikai Newport Music fesztiválon is és a Boston Globe híres és egyben hírhedt zenei mindenható kritikusa szuperlatívuszokban írt az új magyar hangszerről.  Idén a balatonfüredi Anna-bál előkelő közönsége is élvezheti az így már világhíres, páratlan hangversenyzongora dallamait a sokszorosan elismert művész, Bogányi Gergely előadásában.

Extra lakosztály, speciális menü, több milliós étkészlet

Extra lakosztály, speciális menü, több milliós étkészlet

Az Anna-bál legjei

 

Anna-lázban ég Balatonfüred: már hónapokkal korábban megkezdik a készülődést, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen az év legelőkelőbb bálján. A 191. Anna-bál újdonságai között szerepel az első bálozók számára extrán felszerelt lakosztály, kimondottan az Anna-bál idejére készült koktél és sütemény különlegesség is.

Korhoz illő, modern elegancia

Korhoz illő, modern elegancia

Anna-báli divat a klasszikus értékek jegyében

Számtalan újítással várja a vendégeket július 23-án a 2016-os Anna-bál, amely 191 év után is megőrizte bájosságát, kedvességét. Az év legmeghatározóbb társasági eseménye Európában is egyedülálló tradícióval bír, speciális menüvel, neves művészek által szolgáltatott zenével és jó hangulattal várja az előkelő közönséget.