Extra lakosztály, speciális menü, több milliós étkészlet

Extra lakosztály, speciális menü, több milliós étkészlet

Az Anna-bál legjei

 

Anna-lázban ég Balatonfüred: már hónapokkal korábban megkezdik a készülődést, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen az év legelőkelőbb bálján. A 191. Anna-bál újdonságai között szerepel az első bálozók számára extrán felszerelt lakosztály, kimondottan az Anna-bál idejére készült koktél és sütemény különlegesség is.

 

Tavirózsa törölköző, bekészített hófehér virágcsokor és szintén fehér csuklódísz – néhány meglepetés, amellyel a balatonfüredi Anna Grand Hotelben megszálló első bálozó hölgyeknek kedveskednek.

- Idén nemcsak a sétálójegyek terén újult meg az Anna-bál, hiszen különleges arculattal várja a vendégeket Magyarország legnagyobb múltú társasági eseménye. Így az Anna-bál színe a türkiz, amely megjelenik a dekorációs elemeinkben, az asztali díszekben, asztali futókban, a virágdekoráció azonban idén is fehér színű lesz az asztalokon, akárcsak az első bálozók részére külön feldíszített lakosztályokban. A fehér az Anna Grand Hotel és az Ipoly Residence klasszikus eleganciáját sugározza és tökéletesen harmonizál az első bálozó hölgyek tradicionálisan fehér színű ruhájával – mondta Máthé Gréta, az Anna Grand Hotel értékesítési és marketing menedzsere.

Minden évben nagyszámú közönség kíséri figyelemmel a bálozók bevonulását és a nyitótáncot a kihelyezett kivetítőkön. A külsős vendégek az Anna Grand cukrászdájából is élvezhetik a báli hangulatot, ide ugyanis még beülhetnek, a sétálójeggyel rendelkezők pedig itt fogyaszthatják a szintén az Anna-bál idejére készült snackeket. A cukrászda egyébként minden különleges alkalom idején speciális meglepetésekkel várja a vendégeket. Az Anna-bálra egyedi koktélok és sütemények készülnek, amelyekben szintén dominál a fehér szín és a szív dekoráció.

Az Anna-báli gálavacsora tálalása 6-7 helyszínen zajlik, közel 80 fős személyzet vesz részt a munkában, előtte pedig 30 szakács dolgozik azon, hogy időben elkészüljön minden fogás és az Anna-bálra összeállított, kivételes ízvilágú ételek minden vendég tetszését elnyerjék. Minden évben, így a 191. Anna-bálon is speciálisan biztosított, több millió forint értékű Herendi étkészletből fogyaszthatják a vendégek a finom a falatokat, amelyek mellé neves művészek szolgáltatják az est folyamán a muzsikát.

www.balatonfured.hu

www.annabal.hu