Új, egyedi Herendi porcelánok

Új motívumokkal díszített, kizárólag az idei bálra, egyetlen példányban készülő herendi porcelán serleget vehet majd át a 192. Anna-bál szépe illetve udvarhölgyei. Hosszú évek után változik a porcelánok mintája. A bál szépe a Viktória-mintára épülő Royal Garden mintájú Herendi vázát, udvarhölgyei pedig a megújult Rothschild- és Apponyi-mintásat kapnak ajándékba.

Kortárs balett a gálán

Szenvedély és szépség – Lírikus románc címmel a Győri Balett előadása lesz látható az idei Anna-bál gálaműsorában. A duett a Romance – Kodály Zoltán műveire című balett meghatározó betétje. Velekei László 2013-ban állította először színpadra a Kodály Zoltán művei inspirálta darabot, amelyet most újragondolt. 

Több vendég az Anna-bálon

Minden korábbinál több vendéget várnak az idei Anna-bálra. Az eseménynek helyet adó Anna Grand Hotel termei és árkádja mellett idén a Lobby részen is terített asztalok fogadják majd a bál vendégeit. A patinás udvarban a korábbiakhoz képest több kerti bútort is elhelyeznek el a szervezők.

Bál, különleges helyszínen

A bálok helyszíne az Anna Grand Hotel egy történeti és építészeti ikon. A közeli Balaton szépségével, az ezernyi történetet magába rejtő Gyógy térrel, a pantheonnal, egyáltalán, a miliővel, amiben a nemzet egykori nagyjai is megfordultak, sajátos díszletként járul hozzá a mindenkori bálokhoz.

Már kaphatók a báli belépők

Már kaphatók a belépők az idei 192. Anna-bálra, amelyet július 29-én, az Anna Grand Hotel patinás termeiben és udvarán rendeznek meg. Újdonságként sétálójegyet is lehet váltani a rendezvényre, amelyet ezúttal is az Anna Fesztivál immár hagyományos eseményei előznek meg.