Már kaphatók a báli belépők

Már kaphatók a belépők az idei 192. Anna-bálra, amelyet július 29-én, az Anna Grand Hotel patinás termeiben és udvarán rendeznek meg. Újdonságként sétálójegyet is lehet váltani a rendezvényre, amelyet ezúttal is az Anna Fesztivál immár hagyományos eseményei előznek meg.

A jegyek 70 ezer forinttért már kaphatók az ország egyik legrégebbi társadalmi eseményére. A 192. Anna-bálra szóló belépő tartalmazza a welcome drinket, az ötfogásos exkluzív báli vacsorán valamint a báli programokon való részvételt. A hagyományoknak megfelelően minden hölgy sorszámozott herendi porcelánszívet kap ajándékba.

Az elmúlt években tapasztalható nagy érdeklődésre való tekintettel, idén sétálójegyek is válthatók az eseményre. Az ülőhellyel nem járó, 25 ezer forintba kerülő belépő biztosítja a bálon való részvételt, a hölgyeknek pedig a sorszámozott herendi porcelánszívet.
A bál helyszíne, a 8-10 személyes asztalok elhelyezése itt megtekinthető.

A bálra a város ezúttal is meghívja a füredi 18 éves lányokat.

A jegyek már online is rendelhetők itt. További információ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a +36 87 580 480-as telefonszámon.