Hírek

~ aktualitások a füredi Anna-bálról ~

Báli menü - A Fehér Házban is ezt tálalják

Kilencedik alkalommal készíti az Anna-bál gálavacsoráját Tóth József séf. Minden évben maga állítja össze a vendégek asztalára kerülő ételsort, amit előtte többszöri próbafőzésen tesztel. Idén egy régóta vágyott különlegességgel készül: a Fehér Házban is rendszeresen feltálalt Omaha steak lesz az egyik főétel.


Bál Zoób Kati ruháiban

A 194. Anna-bálon ismét van lehetőség arra, hogy Zoób Kati által tervezett Anna-báli ihletésű gyönyörű ruhákat viseljék a vendégek. A Divatház a városnak adományozott ötven darab, egyedi ruhát, amelyek most kölcsönözhetők a bálra.  A ruhakölcsönző a Városi Múzeumban kapott helyet.


Káel Csaba: Komolyan veszem az operettet

Festőművésznek készült, lehetett volna élsportoló is, majd Műszaki Egyetemen szerzett szerkezetépítő-mérnöki diplomát, a Színművészeti Egyetemen többek között Makk Károly volt a mestere. Több műfajban mozog otthonosan, számtalan videoklip, reklámfilm fűződik a nevéhez, a nemzetközi művészeti szcénában opera- és filmrendezéseiről ismert. A Müpa vezérigazgatója, ő rendezte a budapesti FINA Világbajnokság nyitó előadását. Most a moszkvai Bolsoj után az Anna-bálra rendez operett műsort. Káel Csabával beszélgettünk.