Bál Zoób Kati ruháiban

A 194. Anna-bálon ismét van lehetőség arra, hogy Zoób Kati által tervezett Anna-báli ihletésű gyönyörű ruhákat viseljék a vendégek. A Divatház a városnak adományozott ötven darab, egyedi ruhát, amelyek most kölcsönözhetők a bálra.  A ruhakölcsönző a Városi Múzeumban kapott helyet.

James Bond és a menyasszonyi ruha

Örökös dilemma, hogy vajon milyen ruhában érkezzünk az Anna-bálra? A nyári meleg befolyásolhatja az anyagválasztást, a kísérő férfi tűrőképessége a dekoltázs nagyságát, a hossz azonban előírás. Schiffer Miklós stílustanácsadó-divatszakértővel, az Anna-bálok visszatérő zsűritagjával ezúttal a férfiak öltözékét is górcső alá tettük.

Vérpiros szívek az Anna-bálon

Új kulisszával bővül az Anna-bál, idén a Gyógy tér is része lesz az eseménynek. Operett műsor, vérpiros porcelánszívek, sétakocsikázás történelmi ménessel - július 27-én az Anna Grand Hotel hangulatos kertjében rendezik meg a 194. Anna-bált. A patinás rendezvényt ezúttal is az Anna Fesztivál eseményei előzik meg. Lesz prímásverseny, szívhalászat, operagála és utcabál.

Tizenhat Anna-bál

Vendéglátó és vendég is egyben, aki várja nagyon a bált, de örül annak is, ha vége van - mondja a rá jellemző kissé fanyar mosollyal. Tizenhatodik Anna-báljára készül. Új szobákat és lakosztályokat nyit a bál idején, igaz ehhez az is kellett, hogy egymillió palack borát ellopják. Eredetileg csak egy vinotékát szeretett volna Balatonfüreden, ahol saját borait kínálhatja, ebből aztán a város legpatinásabb hotelje lett. Lengyel Ernővel, az Anna-báloknak helyet adó Anna Grand Hotel tulajdonosával beszélgettünk.

Nyit a bál-A Gyógy téren is asztalok

Új kulisszával bővül az Anna-bál, idén a Gyógy tér is része lesz az eseménynek. Megőrizve a ceremónia fényét, a Kossuth-forrás előtti területen is asztalok várják a bálozókat. Közel hétszáz vendéggel az utóbbi idők legnépesebb báljára készülnek július 27-én, Balatonfüreden, - ezzel is megidézve a korabeli bálok hangulatát.