194. Anna-bál – Már kaphatók a belépők

 

Már kaphatók a jegyek az idei, 194. Anna-bálra. A július 27-én tartandó eseményt a hagyományoknak megfelelően az Anna Grand Hotel termeiben és patinás udvarában rendezik meg. Ötszáz vendéget, köztük neves közéleti szereplőket várnak a bálra, amelyet ezúttal is az Anna Fesztivál vezet fel szívhalászattal, prímás versennyel és operagálával.

 

Már rendelhetők jegyek az idei 194. Anna-bálra. Az újdonságokat is tartalmazó eseményre közel ötszáz vendéget várnak, köztük neves közéleti szereplőket.

Az ország egyik legrégebbi társadalmi eseményére a belépők 80 ezer forinttért kaphatók. A jegy idén a welcome drink, az ötfogásos exkluzív báli vacsora valamint a báli programokon való részvétel mellett egy korlátlan fogyasztást biztosító ital csomagot is tartalmaz, melyben borszortiment, üdítő, ásványvíz és kávé is szerepel.

A hagyományoknak megfelelően minden hölgy sorszámozott herendi porcelánszívet kap ajándékba. Jellemzően nyolcfős terített asztalok fogadják majd a bál vendégeit az épületben illetve az árkádok alatt, az udvarban pedig kerti bútorokat és könyöklő asztalokat helyeznek el a szervezők. A báli asztalok elhelyezése itt látható.

Évek óta rendkívül nagy az érdeklődés a bál iránt, már tavaszra rendre elfogynak a belépők, érdemes tehát minél előbb megrendelni azokat. Jegyek csak online itt a honlapon igényelhetők.

Tavalyhoz hasonlóan ezúttal is lesz utcabál és megrendezik a hagyományos kísérő programokat is.