GDPR

~ Adatkezelési tájékoztató ~

Jogi nyilatkozat


Az annabal.hu Balatonfüred városának (tradicionális báljának) hivatalos honlapja.

Az annabal.hu weboldalának megtekintésével elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használja a weboldalt, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

A annabal.hu oldalon található tartalom a szerzők és a weboldal szellemi tulajdona. A felhasznált hírek, fotók, videók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni.

Az annabal.hu fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Szerzői jogok

Az annabal.hu weboldalának tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Tilos a kiadó előzetes engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit (szöveg, grafika, fotó, videóanyag, struktúra, program stb.) bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni esetleg kinyomtatni. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való továbbfelhasználása hangsúlyozottan csak a weboldal előzetes írásbeli engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weboldal követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
Az oldalról értesüléseket átvenni csak a annabal.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást, az oldalra mutató közvetlen linkelési lehetőséget minden közlésnél feltünteti.

A felelősség kizárása

Az annabal.hu oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A kiadó semminemű felelősséget nem vállal e kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok adatkezelési biztonságáért.

Az annabal.hu továbbá nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek
• a weboldal használatával kapcsolatosak,
• a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
• a weboldal nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot ad át rendelkezésünkre, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak az annabal.hu általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.