Aktuális

Elsőbálozók a 198. Anna-bál szépei

Elsőbálozók a 198. Anna-bál szépei

A budapesti 19 éves Dévényi Alízt választották a 198. Anna-bál szépének. Az első udvarhölgy a 18 éves balatonfüredi Szilassy Laura, a második udvarhölgy pedig a 17 éves békéscsabai Csenke Anna lett. A bál szépe, Dévényi Alíz most érettségizett, a későbbiekben fényképezéssel szeretne foglalkozni.

Messziről a járása, közelről a tekintete

Messziről a járása, közelről a tekintete

Schiffer Miklós stílustanácsadó, divatszakértő több mint tíz éve elnöke az Anna-bál zsűrijének. Társaival, Horgas Eszterrel, Kocsis Korinnával, Ókovács Szilveszterrel, Gömbös Lóránddal, Csáky Attilával ők döntik el, ki lesz a bál szépe és két udvarhölgye. A bál szépe választás menetéről Schiffer Miklóssal beszélgettünk.

Anna-bál időutazással

Anna-bál időutazással

A hamarosan kétszáz éves Anna-bál a romantika és az elegancia megtestesítője. A Hungarikummá nyilvánított rendezvény hagyományokkal és legendákkal átszőtt történetét egyfajta időutazás jeleníti majd meg a július 29-én rendezendő 198. Anna-bálon, hiszen kisebb élőképek segítségével az érdeklődők visszautazhatnak az időben.

Anna-bál képekben

Válogatás a 194. Anna-bál képeiből

Tisztelt Bálozók!

Az Anna-bál Magyarország legrégebbi – csaknem kétszáz éves –, legszebb kulisszával bíró, igényes szórakozást nyújtó társasági eseménye. Az Anna Grand Hotel díszes termei, patinás udvara és a Gyógy tér várja a vendégeket. Illusztris társaság, gyönyörű, reformkori miliő, utcabál, - könnyed, színes, nyári este, báli forgatag modern keretek között.

Várjuk az ország és a Balaton-part legpatinásabb társasági eseményén!

Impresszum

A portál és a megjelenített információk tulajdonosa és üzemeltetője Balatonfüred Város Önkormányzata és a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft.
 
Minden jog fenntartva.
 
Az annabal.hu oldalon található tartalom a szerzők és a kiadó szellemi tulajdona, szerzői jogvédelem alatt állnak.
 

Üzenet küldése